2021-09-13

Dags att protestera!

 Kan man sätta ett pris på friheten?

 


Musik:

Alexei de Bronhe - Tiny People
https://icons8.com/music

 

Detta är ett litet minicollage, som vill påminna oss alla, vad vi kämpar för.

Låten heter "Tiny People" - och det ÄR just för dessa, som vi kämpar. Och vi kommer fortsätta med det. Oavsett risker. Oavsett repressalier. Oavsett om vissa kallar oss för foliehattar eller annat...

Vi är frihetskämpar! Inget annat. Det vet vi. Så vad fienden än vill klistra för etiketter på oss, så spelar det ingen roll.

Vi kämpar för våra barns frihet och för deras framtid!

INGEN totalitär politiker ska ta våra barns frihet och framtid ifrån dem.

ÖVER MIN DÖDA KROPP!


Varför protestera?
Vad tjänar det till?

Kommer regeringen avskaffa pandemilagen och skippa vaccinpassen för att ett par tusen medborgare står på gatan en timme en dag och ropar att det ska ske?

Kanske om 20 000 står där? Ja, det kan ju inte uteslutas.
20 000 pers i Kungsträdgården skulle eka rätt bra.

Så är då ”små” protester meningslösa, för att regeringen kan ignorera dem och avfärda deltagarna som knäppgökar, foliehattar och extremister?

Här går ju meningarna isär.
Men låt oss vända på resonemanget för en stund!

Tror vi att en vacker dag så ska 20 000 stockholmare hux flux få för sig att idag smäller det. Nu får det vara nog. Nu ska vi ut och protestera. Ingen av dessa 20 000 stockholmare har tidigare någonsin protesterat mot något på gatan i hela sina liv. Hur går man till väga egentligen? Tänker de då de sansat sig lite. Och så förblir de hemma med nävarna knutna i fickan. Som vanligt.

Så det scenariot tror vi nog inte på, va?
Alltså ska man inte förakta ”små” protester.

Alla rörelser börjar i liten skala. Det händer inte att alla går ut på en gång. Om de aldrig varit ute tidigare. Om de inte har någon vana vid att protestera eller kontakt med någon som har det.

Vi kan sitta och hoppas på 20 000 till Kungsträdgården nästa lördag. Det kan vi göra. Då är risken rätt stor att vi kommer bli besvikna.

Eller så går vi dit och är glada att se så många mer än man själv, som tog mod till sig och stod upp för det rätta, för friheten, för våra barns framtid, för det som är sant, gott och riktigt. För det man tror på och vet är rätt. För vår frihet att välja själva om vi vill vaccinera oss eller inte. Bära munskydd eller inte.

Trots risk för att få åka polisbil några meter. Trots risk för att hamna på Expressens löpsedel.

Det finns något som är viktigare än att få regeringen att lyssna. Det är att få FOLKET att lyssna. Makten ligger hos folket. Om folket bara kan enas. Ingen regering kommer stifta lagar som de vet att majoriteten av folket är emot och kommer vägra lyda. Så många poliser finns inte att de kan se till att sådana lagar efterföljs. Lagar som går emot folkviljan.

Jag kommer inte stå i Kungsträdgården för att få Stefan Löfven eller Annie Lööf att bry sig om vad jag säger. Gör de det är det en ren bonus. Jag kommer stå där för att det är det rätta att göra. För att visa att det här är inte ok.

Alternativet vore ju att stanna hemma. Den som tiger samtycker. Jag samtycker INTE. Därför kommer jag stå i Kungsträdgården kl 13 nästa lördag. Och förhoppningsvis tusentals med mig.


Om polisen vill föra bort mig, så får de göra det då. De kommer inte kunna avlägsna tusentals människor. Det är omöjligt. Och det är lagligt att protestera, så jag begår inget brott och kan inte åtalas för något. Jag skulle därför inte ens behöva uppge namn eller visa ID-kort. Jag kan överleva att skjutsas några meter med en polisbil och läskiga poliser med gasmasker. Det är lugnt. Det är en liten kostnad i så fall, för att få stå upp för frihet och för sanning. Det är en ”smäll” jag är villig att ta. Är du?

Är nazister välkomna? Ja, det är de. Är afrikaner välkomna? Ja, det är de. Exakt alla som vill protestera emot pandemilagen, restriktionerna, vaccinpassen och barnvaccinerna är välkomna. Alla. Vi exkluderar ingen. Även vaccinerade personer är välkomna! Alla.

Vi som protesterar har EN gemensam nämnare. I övrigt är vi alla olika. Och det är så det ska vara. Då representerar vi bäst folket. Ingen gruppering i folket, om än liten, ska känna att de ej vill protestera med oss. Gammal eller ung, rik eller fattig, man eller kvinna. Det kvittar. Alla behövs.

Ett enat folk kan aldrig besegras.

Den viktigaste anledningen till att protestera är att visa att det finns ett motstånd mot ondskan som härjar i landet och de totala galenskaperna som pågår. Vi finns. Vi kommer inte ge upp. Vi kommer att segra. Och vi blir fler och fler som ser igenom lögnerna och som ser sanningen, för varje dag som går. Vi växer för varje protest.


Ett par praktiska detaljer:

Bär något vitt klädplagg! Så vi ser ut att höra ihop. Då ser det mäktigare ut och protesten blir mer effektiv.

Hämta trummor och andra instrument, samt megafoner. Vi behöver höras!

Skriv relevanta budskap på ett plakat eller på en banderoll och ta med er!

Hämta svenska flaggor!

Vad gäller budskap, så använd er fantasi och ert förnuft, så blir det nog bra.

Lika lite som vi går runt och åsiktsregistrerar deltagare kommer vi att gå runt och kontrollera vad det står på era plakat och banderoller. Eget ansvar. Ert.

Vad det gäller polisen så rekommenderar vi att man EJ gör motstånd (om de vill avlägsna en ifrån platsen). Det som händer då är att de skjutsar en en bit bort. Man behöver inte säga sitt namn eller visa leg. De kan fråga men man har rätt att ej svara. Man är ej misstänkt för något brott.

Medan om man gör motstånd kan man åtalas för våldsamt motstånd. Man får då problem på riktigt. Det är också dålig PR.

Vi har gamla och vi har barn i tåget. Så bråka med polisen är ingen idé. Dessutom har de våldsmonopolet. Och de är beväpnade. Det är inte vi.

Men framför allt så vill vi ju ha polisen lugna och sansade. Lugna poliser behåller batongen i hölstret och skadar ingen.

Polisen försöker göra sitt jobb så gott de kan och vi ska inte provocera dem och inte heller låta oss provoceras.

Beter de sig illa så buar vi ut dem. Nu är ju faktiskt gränsen för antal deltagare på protester 1800 personer. Och är vi 3000 så hur ska de veta det? Kan vara lite svårt att se skillnad på 2 eller 3000.

Dessutom är det bara trams. Om 1800 personer ej smittar. Hur ska 1801 personer kunna göra det? Vi räknar med att även polis på plats kommer använda sitt sunda förnuft. Vi har samma mål trots allt. Att protesten ska gå lugnt till så ingen kommer till skada. Om vi sköter vår bit och polisen sin, så blir det målet lätt att uppnå.

Det har alltid varit fredligt tidigare på alla WWD-protester och det kommer det med all säkerhet att vara denna gång också.


Vi vill poängtera att detta inte är någon ”antivaccin-protest”. Vi lägger i dagsläget inga värderingar på vacciner överlag.

Vuxna människor tar vaccin eller låter bli. Vilket de behagar. Det lägger vi oss inte i.

Vi är emot pandemilagen, vaccinpassen, restriktionerna och att vacciner ska ges till barn / omyndiga. Det är sanningen. Sedan kan Expressen påstå något annat. Men vi tar oss friheten att själva definiera vad vi står för.

Vi blir jätteglada om ni som fotar och filmar under protesten går med i vår telegramgrupp och lägger upp era foton och filmer där.

https://t.me/wwd_sthlm_chat

Och det är då främst foton, filmer, egna upplevelser och protestrelaterade länkar vi önskar läggs upp i den gruppen.

I den gruppen är medlemmarna redan medvetna och mer information om pLandemin finns alltså ingen anledning att dela där.

Vi hoppas att allt är glasklart nu och att vi ses 18 september i Kungsträdgården och att ni är lika taggade som vi är.

Glöm inte för vem vi kämpar! För allas våra barn! Och för alla efterkommande generationer!

18 september gäller det!

Jag hoppas att vi ses, då vi fredligt men bestämt, ska stå upp för våra friheter.

Friheter som våra barn också har rätt att ta del av, men inte kommer kunna, såvida vi inte agerar NU!!🙏



Sverige ska vara ett fritt land!


Frihet för Sverige!

 

https://rumble.com/vmfnm1-dags-att-protestera.html

https://rumble.com/vmb7cb-ingen-totalitr-politiker-ska-f-ta-vra-barns-frihet-och-framtid-ifrn-dem.html 

 https://rumble.com/vm6xaf-corona-rubriker-augusti-2021.html 

https://rumble.com/vl8uv3-3-rster-om-varfr-alla-behver-vara-i-kungstrdgrden-18-september.html

https://rumble.com/vkxusk-det-r-en-ra-att-kunna-kmpa-fr-friheten-tillsammans-med-er.html

https://rumble.com/vkz3e9-we-the-people-mste-ta-tillbaka-makten.html

 

https://odysee.com/@wwd.sthlm:1/dags-att-protestera:e 

https://odysee.com/@wwd.sthlm:1/Tiny-People:2 

https://odysee.com/@wwd.sthlm:1/Rubriker-Augusti-2021:e 

https://odysee.com/@wwd.sthlm:1/3-roster:c

https://odysee.com/@wwd.sthlm:1/kamp-for-frihet:4

https://odysee.com/@wwd.sthlm:1/Vi-har-fatt-nog:5 

 

 

Följ oss på sociala medier! 


https://twitter.com/WWD_Sthlm

https://www.facebook.com/WWD.Sthlm

https://t.me/wwd_sthlm

https://vk.com/worldwidesweden_sthlm

https://wakeupfriends.net/profile/wwd_sthlm

https://gab.com/wwd_sthlm

https://mewe.com/i/wwd_sthlm

https://www.minds.com/wwd_sthlm



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar