2021-11-18

Bojkotta mittskifte.org! De har tagit ställning FÖR vaccinpass och medicinsk apartheid - MOT FOLKET!

Namninsamlingen som kom av sig, 

 censurens krassa verklighetMed anledning av att Folkhälsomyndigheten och regeringen igår gick ut och "starkt rekommenderade" vaccinpass från 1 december, skapade vi en namninsamling. Inga konstigheter med det, tänkte vi.


Den fick bara ligga uppe några timmar innan den togs ner utan annan motivering än innehållet" bryter mot våra användarregler".


Är de som jobbar där dubbelarbetande på Facebook? Undrar man ju.


Det gick att "ändra innehållet så det skulle passa deras regler". Jaha? Hur då? När man inte vet vilken "regel" man brutit emot från början? Vad ska man då ändra? Allt? Men då blir det ju en helt annan namninsamling?


Vaddå flashback till Facebook och deras åsiktsförtryck?


Ser ni själva något problem med hur vi formulerade oss?

Min kropp. Mitt val. Gäller. Punkt.

Idag gick Folkhälsomyndigheten och regeringen ut med att de "starkt rekommenderar" vaccinpass från och med 1 december.

Vill svenska folket ha medicinsk apartheid? För annars är det dags att säga ifrån på skarpen nu.

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/just-nu-fhm-vill-infora-coronapass/

Varför är det viktigt?

Vaccinpass strider emot våra grundlagar.

Människor ska inte diskrimineras pga om de tar ett vaccin eller ej.

Det handlar inte om din hälsa. Det handlar om kontroll.
Genast de vaknade på morgonen verkar de ha inaktiverat namninsamlingen.

Detta besked mötte den som lagt upp namninsamlingen imorse.


"Berätta mer om din kampanj..." Är de inte läskunniga? Det framgår ju av själva innehållet exakt vad det handlar om. Det är t o m en länk från Expressen bifogad. Dessutom ser de väl nyheterna? Så de vet ju vad det handlar om.


Vi har överklagat, men oavsett om de godtar den överklagan eller inte så har de ju lyckats med uppsåtet att sinka oss att få in dessa viktiga underskrifter i tid innan 1 december.Kanske inte den mest välformulerade överklagan. Men helt sanningsenlig. Vi fick ingen motivering. Vi vet inte vad som "bröt" mot deras "regler". Och vi är faktiskt helt mållösa. Och så där får det väl inte gå till? Det känns väldigt oproffsigt från deras sida bara.

Eller snarare. Det känns som att de agerade i ren desperation: 

"Få ner det där bara fort som fan, innan folk fattar att det finns en protest att gå till!"

Hade de varit seriösa hade de ju berättat VAD som var "fel" så vi kunde rättat till det? Dög inte bilden? Dög inte länken till vår plattform (vi länkade till telegramkanalen eftersom där är var man får snabbast uppdateringar). Var någon formulering knasig eller "extrem"? Jag tycker vi tog i i underkant snarare. Vad tycker du?


Intressant fakta som dök upp på telegram efter avpubliceringen:

Vem betalar för deras hemsida och deras aktiviteter?

”Våra intäkter för 2018
 • Ca 2 800 000 från Skiftet-aktiva
 • 50 000 från det etiska företaget LUSH Charity Pot för att driva www.mittskifte.org
 • 20 000 från SEKO Banklubben Stockholm
 • 15 000 från SEKO Stockholm
 • Ca 1,3 miljoner kronor från Luminate (https://luminategroup.com/) för ett projekt om att bekämpa digital desinformation
 • Ca 1,2 miljoner från Mehr Demokratie”

Problemet löst då. Och vi vet vem vi ska bojkotta hädanefter för gott.

Bra ändå att de bekände färg.

Det finns f.n. en annan namninsamling uppe på deras sida med samma sakfråga. Den är (nog) ännu uppe. Men det är väldigt talande att de plockar ner den som anordnades av arrangörer för protester. Utan anledning. Utan förklaring. Och i skrivande stund har vi inte fått något som helst svar på vår överklagan. När vi får det kanske vi har tid att uppdatera er om saken. Kanske inte, med tanke på att det är protest på lördag i Tjurbergsparken i Stockholm som vi innerligt hoppas att alla vet om nu! Vi ses där!

Vi tyckte ändå detta var så pass anmärkningsvärt att det var värt ett eget blogginlägg. Dela det gärna vidare. Eventuellt släpper de upp namninsamlingen senare, när det är för sent att dra folk till protesten. Det återstår väl att se. Syftet verkar iaf vara att se till att inte informationen om protesten når ut innan lördag. Svårt att tolka deras orimliga agerande annorlunda.

Bra om vi redan nu ser vilka aktörer som jobbar för globalisterna och vilka som står på folkets sida.


Stort tack till alla er som hann skriva under!
Stort tack till alla er som delade namninsamlingen vidare!

Tillsammans kommer vi klara detta!
Tillsammans är vi starka!


De vet att de inte har någon chans i längden. Det är bara därför de tar till dessa metoder med att censurera oss. Det är deras enda chans att sinka oss så vi inte når ut till folket.

Men vi ses på lördag frihetskämpar!
Det kommer bli helt underbart!

Se till att klä er varmt och ha bra promenadskor på er!NEJ till vaccinpass och JA TILL FRIHET!Följ gärna kanalen på telegram, för uppdateringar i realtid. 

2 kommentarer:

 1. Tack för allt i gör. Finns ingen annan plattform för att skapa en ny namninsamlign tänker jag ? Vet inte var men undrar..... Här fick jag förklaringen hur det ser ut som namninsamlingen fortfarande är uppe, att ni skriver att någon annan också lagt ut en namninsamling som inte ännu tagits ner.GIssar som er att kopplingen till er frihetskämpar är orsaken att er namninsamling innehåller olämpligt innehåll.... FY för den lede !!!! Hoppas det snart vänder .... <3

  SvaraRadera
 2. Ni är troll, det finns redan en till kampanj mot vaccin pass som har över 20000 underskrifter. Ni formulerade er dåligt samt hade information på er kampanj utan källa...
  Skriv under här och lyssna inte på denna skrämsel propaganda!
  HÄR STÅR VI ENADE!
  https://www.mittskifte.org/petitions/stoppa-vaccinpass-i-sverige

  SvaraRadera