2021-07-18

Alla till Kungsan - lördag 24/7 kl 13

 Förhoppningsvis har ingen missat att det är protest nu på lördag (24/7) i Kungsträdgården kl 13.Vaccinationspassen är redan på plats.70% av vuxna svenskar har redan tagit minst en dos av vaccinet. Men övriga hetsas. ALLA ska med.Till hösten sänks åldersgränsen, så att alla från 16 år ”ska” ta vaccinet. Samt att alla över 12 som tillhör en riskgrupp ”får” ta vaccinet.16-åringar (som är ”mogna”) kommer EJ behöva målsmans underskrift.Det är enklare att lura en 16-åring än att lura 16-åringens föräldrar. Ja, i de flesta fallen iaf.Flera länder har infört restriktioner som gäller ovaccinerade. De får ej komma in i affärer eller restauranger etc.Vill vi inte också hamna där är det NU vi måste säga ifrån, på skarpen. Så ingen tvekan kan råda över vad vi anser om saken.Politikerna struntar i vad vi tycker. Protester gör ingen skillnad.”Ja, det är ju ett vanligt argument. Från fegisar.Men allt vi gör – och allt vi inte gör – får konsekvenser. Det skapar ringar på vattnet.Varför tänker vi protestera? Tror vi regeringen snällt avskaffar pandemilagen om vi står 1800 personer i Kungsträdgården nu på lördag?Tvek på den.Men vi tror att det är bättre att stå upp för det rätta än att bara tigande se på när orättvisorna skövlar vårt land.Varför har 70% av folket fått ett vaccin emot en sjukdom som bara innebär en risk för kanske 1-2% av oss? Detta vaccin är inte testat. Vissa menar att det inte ens är ett vaccin. Det är genmodifiering.Det kan kvitta. Alla vacciner innebär risker och här har vi inga långtidsstudier. 100% av alla testobjekten kanske dör eller blir infertila eller får men för livet. Ja, det finns de som tror det. Och ingen kan påstå än att de har fel. För vi har inte facit än. Tänk om de får rätt?!Ta vaccin om du vill, men när det gäller unga och barn, så måste försiktighetsprincipen gälla. Ta det säkra före det osäkra. Det egna immunförsvaret är det säkra. Ett opövat expremintellt vaccin är det osäkra. Det måste ju alla med en halv hjärncell begripa.Vi avråder ingen från att ta vaccin. Det är upp till var och en. Vad vi är emot är att folk hetsas till att ta vaccin. I praktiken tvingas till det. Även om de INTE vill själva.Vi protesterar för rätten att bestämma över våra egna och våra barns kroppar.Staten har inte det minsta med att göra vilka vacciner jag vill ta eller ej.Är Sverige ett fritt land eller ej?

Nej. Inget land kan vara fritt så länge det har en pandemilag.Pandemilagen ska rivas i tusen bitar. Det ska skrivas in i grundlagen att pandemilagar aldrig mer får tillämpas under några som helst omständigheter.Finns det en farlig pandemi? Men oj då. Ok, men då stannar jag väl hemma då, tills faran är över. Det behövs inga pandemilagar för det. Sunt förnuft räcker.Men NU finns iaf ingen farlig pandemi. Inte ens en ofarlig. Nu finns faktiskt ingen anledning att stanna hemma. Det är sommar. Ut och bada med er!Och kom till Kungsträdgården på lördag kl 13 och stå upp för det som är rätt och riktigt!Blir vi många nog så kommer vi synas och höras och göra intryck!Ta med er plakat, banderoller, flaggor, ballonger, allt vad ni vill!Ta också med trummor, gitarrer och andra instrument! Vi vill inte bara synas. Vi vill också höras! Hela Stockholm ska höra oss! Det som är målet.Ta med megafoner om ni har!

Ta med ljudanläggning och musik om ni har!Vi håller slagorden enkla:


FRIHET FÖR SVERIGE! VI HAR FÅTT NOG!Alla budskap är välkomna. Så länge de slår uppåt, mot makten, och inte slår mot andra i folket.Och givetvis är alla välkomna. Oavsett var ni står i andra frågor. I denna fråga står vi alla enade.Glöm inte vattenflaska. Det lär bli varmt och soligt.Nu gäller max 1800 på protester. Så vi bör ju då åtminstone bli 1800. Kom! Och ta med dig alla du känner! Detta kan vara enda chansen att protestera utan att riskera få åka polistaxi.Restriktionerna lär komma tillbaka till hösten. Det kan jag sätta pengar på. De kommer inte ge sig.En pandemilag är totalitära politikers högsta dröm. Carte blance att införa vilka galna restriktioner som helst och skylla på minsta lilla förkylningsvirus.Pandemilagen är en styggelse och den ska bort!

Nu visar vi politikerna var skåpet ska stå!

Nu står vi upp för våra barns frihet och framtid!

Ta fram lejonmamman i dig! Ta fram vikingen i dig!Nu räcker det!

Vi ses på lördag!

En dag – Alla tillsammans.

Tillsammans för friheten!https://t.me/wwd_sthlmInga kommentarer:

Skicka en kommentar